del.icio.us fail

Sinds eind maart is het dagelijkse linksvoer hier wat weg gevallen. Ook bij anderen heb ik willen merken dat er sinds enkele weken geen digests met bookmarks worden gepubliceerd.

Wat we eigenlijk doen is gebruik maken van een experimentele functie van del.icio.us. Je kan een job instellen die elke dag op een bepaald uur de links van die dag verzameld en automatisch op je blog doet publiceren. Ik ben even terug gaan kijken naar de instellingen om te ontdekken dat de laatste keer dat de job liep op 25 maart was. Zonder resultaat.

Op het interwebs vind je vrij weinig informatie over wat er precies gaande is. Blijkbaar is het niet iets waar veel mensen van gebruik maken, of het valt gewoon niet op. Ook vanuit del.icio.us zelf is er geen communicatie hierover. Maar in dit Yahoo!Groups postje legt Nick Nguyen, senior product manager bij Del.icio.us, uit dat de feature voorlopig in reparatie is zonder ETA. Beetje jammer eigenlijk… want ik heb niet bepaald veel zin om terug te knoeien met allerlei plugins en RSS feeds.

4 replies

  • Ik hoef je niet te vertellen dat velen onder ons hiervoor dankbaar zijn, die dingen zijn mateloos irritant! ­čśŤ

  • Ha, bedankt voor de info Matthias. Had ook al zoiets gemerkt, maar geen tijd/zin om het verder uit te zoeken.

  • Ik volg Greet hierin volledig. Als ik je links wil volgen volg ik je delicious feed wel, daar dient die voor.

  • Bij mij is het sinds vandaag opgelost.┬á Ik merk dat het bij Michel (waar dat dagelijks rond 17 uur verschijnt) niet opgelost is (tenzij hij vandaag geen links gepost heeft) en bij jou blijkbaar ook niet.

    Wat heb ik gedaan?┬á Gewoon de “daily post” instellingen bij del.icio.us eens geopend en zonder wijziging opnieuw bevestigd.┬á Of dat nu de reden is waarom het bij mij plots weeer werkt, weet ik niet…

Commentaar is gesloten