Netsensei

Much Ado About Nothing

And the oscar goes to…

Goeie vraag eigenlijk. Welke is/zijn dan mijn absolute favoriete lievelingsfilm(s)? Ik heb niet meteen een lijffilm. Maar er zijn er wel een pak die ik keer op keer opnieuw kan bekijken.

 • Le Fabuleux Destin D’Amélie Poulain
 • Lost in Translation
 • Collateral
 • Monty Python’s Life of Brian
 • The Usual Suspects
 • Taxi
 • La vita è Bella
 • James Bond (die met Sean Connery of Roger Moore!)
 • Brain Donors
 • Fight Club
 • Hackers
 • Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eerlijk gezegd vind ik het nogal moeilijk om een lijstje te maken. Want lijstjes zijn per definitie te beperkt. Mijn filmsmaak is uiteraard niet te herleiden tot die paar films in het lijstje. Het zijn er maar een paar want ik kan eigenlijk blijven opsommen. ’t Zijn sowieso films die mij nooit gaan vervelen of waar ik elke keer wel weer iets nieuws in zie.