Netsensei

Much Ado About Nothing

Ratatouille

Oké, ik was dus van plan om vanavond ratatouille te proberen maken, maar dat zal voor volgende week zijn. Vanavond ga ik met kameraad V. en zijn kersverse ega een stuksken eten hier in Antwerpen.

In ander, meer technogerelateerd, nieuws: ik ben erin geslaagd om WAP op mijn gsm aan de klap te krijgen. Met BASE leek dat aanvankelijk niet te lukken maar blijkbaar duurt het gewoon een hele tijd eer hun systemen daar door krijgen dat ik ook wel eens occasioneel iets qua info wil opvragen. Nu nog proberen om via een terminal emulator binnen te geraken op mijn servertje en ’t spel is helemaal compleet.

Dit weekend vind je mij samen met kameraad T. hier terug. Drie dagen en twee nachten non stop gamen en socializen. Omdat we graag opvallen hebben we al namen voor onze pc’s en de lokale werkgroep binnen het grote LAN netwerk waar we zullen op aansluiten: ‘Sletnet’ en Slet 1, 2, 3 en 4 (twee pc’s, twee ibooks). Aanvankelijk wilden we gaan voor ‘kreng 1’ en ‘kreng 2’. Feel the love!

O ja, duizendmaal merciekes voor iedereen die mij een gelukkige verjaardag heeft gewenst. En de waard van café Waagstuk op de Waag om mij de vrijdagavond een halve liter pils van het vat ad hoc cadeau te doen. En de mensen waarmee ik zaterdagavond gelijk zot mee heb gedanst.

Hoeja, ik ben weer in overdrive mode. Need to wind down!