Netsensei

Much Ado About Nothing

Gent Blogt viert

Jaja, gisteren heb ik als Vriend van Gent Blogt het befaamde Gent Blogt feestje nog meegepikt op de terugweg naar het verre West Vlaanderen. Ik heb eindelijk eens met meneer Huug gesproken. Fijne mens. De volgende keer dat ik nog eens over mijn spoorwegavonturen verhaal doe, zal ik die ook rijkelijk voorzien van complexe diagrammen en schetsen. Beloofd!

Ik heb ook meneer Tom B. gesproken. Voor zijn professionele bezigheid heb ik niets dan respect tegenwoordig. Een job die veel geduld vereist. Ik kan het weten.

En natuurlijk waren er ook Peter, Lynn, Joke en Vincent! En ik heb ook Bruno, Tess, San (lang leve moderne wiskunde en bonnetjes!), Michel en Smetty gespot.

Ik heb van de feestdis die voor de medewerkers weggelegd was, toch een stuk heerlijke sjokotaart en wat meloen kunnen meegrissen. Mjam! Zaal Cocteau vond ik dan weer een wat schrale bedoening. Er was wel minder volk dan dat ik had verwacht, dus wat dat betreft hoefde de ruimte ook niet veel groter te zijn. Over de DJ ga ik maar braaf zwijgen. Ik vermoed dat hij huwelijken, begrafenissen en andere familieaangelegenheden zo het normale circuit is waarin hij vertoeft.

Afijn, ik vond het heel gezellig! Super! Ik heb gelijk een 20 Gent Blogt postkaarten meegenomen om ergens in Antwerpen te laten rondslingeren…