Netsensei

Much Ado About Nothing

Choco late

Choco Laté is terug in Brugge. En daar konden we écht niet aan weerstaan, dus hebben we ons vandaag maar eens te goed gedaan aan kilo’s gratis chocolade. Wat hebben we gezien? Tonnen proevertjes, kunstwerkjes, demonstraties allerhande, de meest exotische soorten en presentaties en natuurlijk beeldhouwwerken van een paar ton fondant puur (Filiiiiip!).

Ik heb gelijk ook even de camera functie van mijn nieuwe GSM getest. 1,3 megapixel. De foto’s zijn uiteraard niet D50 kwaliteit, maar in de juiste omstandigheden (genoeg licht!) valt er wel iet of wat uit te persen…

Quetzalcoatl

Neem nu dit beeld van de Azteekse god Quetzalcoatl: een beeldhouwwerk uit 4 ton pure fondant waar twee beeldhouwers in de Beurshalle mee in de weer zijn.

Nog tot en met 10 april! Een aanrader…