Nieuw speelgoed!

Huzzah! Ik heb vandaag de knoop doorgehakt en in de Belcompany mezelve een Nokia 5300 gekocht. Een donkergrijs model. Hoewel zéér triviaal was de kleur een beetje een twistpunt. De meeste winknels boden hem aan in een helrode of vieze blauwe keur aan. De bepotelde, verlepte toonmodellen in de PhoneHouse maakten de keuze er niet bepaald makkelijker op.

Ik dus de voorbije weken het ganse net afgesurft om tal van reviews te lezen en er mijn gedacht van te krijgen. Nu. Ik hoop dat ie zijn beloftes waar maakt.

Momenteel ligt ie nog in de oplader maar ik ga er straks even mee spelen.

8 replies

 • Naaaajs. Ik kwam die daarstraks tegen in de winkel en dacht bij mezelf: daar wil ik wel eens mee spelen. Ziet er erg gelukt uit, maar volgens het bijhorende bordje was het geheugen nogal beperkt.

 • Mooi, ik twijfelde onlangs welke GSM ik zou kopen als ik er eentje mocht kopen… en zo’n design zag ik wel zitten, alleen vroeg ik me af of dat schuifdinges wel handig is?

 • – Geheugen: da’s uitbreidbaar tot 2Gb. Daar kan je toch al iets mee doen. Formaat is MicroSD. Ik heb er eentje van 256Mb zo meegekregen.
  – Schuifdinges valt lijk wel mee. Dat gaat vlot open en toe. Dat zal ik nog wat moeten zien.

 • Ja, bon. Dat was ik dus… 🙂

 • haha, dat wordt showen volgende week…

 • Matthias

  8 april 2007 at 10:13 pm

  Yep! Ondertussen een dagje mee gespeeld. Very impressive. Vooral de camerafunctie gebruikt, maar ook eens muziek volle bak. Er zit een luidspreker in: geschrokken van hoeveel er daar uit kan komen! Bluetooth werkt ook fantastisch, alleen iets te traag om muziek van laptop naar gsm te zetten. Maar het is wel mogelijk. En de beltoon: daar kan je zelf een muziekje op zetten. Per persoon nog wel!

  Kortom: leuk speelgoed 🙂

 • En is die nog altijd even goed? Een knopje van mijn huidige gsm heeft het namelijk begeven!
  Al wou ik ook de grijze uitvoering… in de phonehouse gevonden?

 • Matthias

  27 april 2007 at 8:10 am

  Ik vind die nog altijd even goed. 🙂 Elke dag een beetje beter.

  De grijze uitvoering hadden ze in de Belcompany. Niet in de Phonehouse.

Commentaar is gesloten