Netsensei

Much Ado About Nothing

En ikke…

lekker niet! Ha! Niet gedacht maar ondanks het kwaad ontwaken op de pendeltrein en de personeelsvergadering begon ik toch met tomeloze energie aan de maandag.

Dat moet ook wel want donderdag is D-Day: tegen dan moet ik een volledige studiedag met alles erop en eraan georganiseerd hebben. Ik mag doceren en oefening geven voor een goede 30 man. Een uitputtingsslag waar ik mij al sinds begin maart op voorbereid: powerpoint presentaties maken, discussie’s voorbereiden, vragen verzinnen, debatten in mijn hoofd naspelen, cases zoeken,… maar ook enquêtes uitschrijven, zaal zoeken, agenda’s boeken,… Hectisch allemaal! En op sommige momenten kon het mij allemaal gestolen worden, maar achteraf gezien vond ik het best wel een leuke rit. Vooral die laatste aanloop is plezant: ik ben er klaar voor en ik heb nog tijd op overschot om nog wat te prutsen aan een aantal demonstraties. Har!

I love it when a plan comes together!