Netsensei

Much Ado About Nothing

Café Rond Punt

Op 27 oktober sloot Café Rond Punt zijn deuren. Het werd gedurende 36 jaar uitgebaat door de familie Latré en ontleende zijn naam aan de rotonde met de E40. Het café was een geliefde trekpleister voor vertegenwoordigers, zakenmannen op doorreis en inwoners uit de regio en was elke dag van 7 tot 20 uur geopend. Het was een begrip in Aalter en dus moest de sluiting passend gevierd worden met een groot feest: gratis drank á volonté en veel leute. Meer moest er niet nodig zijn.

En natuurlijk heb ik met mijn D50 een paar leuke sfeershots geschoten. Ik heb gelijk ook eens geëxperimenteerd met RAW en de mogelijkheden van Photoshop CS2: ik ben zwaar onder de indruk. Ik kan begrijpen waarom wie eenmaal in RAW begint te schieten, niet meer terugwil naar JPEG. Het resultaat van een avondje spelen met de vele mogelijkheden vind je hieronder.

(… en de rest)