Netsensei

Much Ado About Nothing

Zalig

Herfstvakantie en de trein zijn een zalige combinatie. De helft minder volk, geen opeengepakte treinen met luidruchtige reizigers of zelfs mensen die flauw vallen (zoals collega Tom C. onlangs nog getuigde), geen stress,… En het winteruur heeft als voordeel dat het vandaag weer vroeger klaar is.

Het eerste deel van de reis heb ik lekker relaxed liggen soezen en genieten van de kalmte. Net zoals zoveel anderen overigens. Het tweede deel van mijn reis heb ik zitten lezen in mijn nieuwe aanwinst:

M. REYNEBEAU, Het nut van het verleden, Lannoo Uitgeverij, p. 304.

Beestig boek overigens.

Het was uiteindelijk één van die zeldzame keren dat ik volledig ontspannen in Antwerpen Centraal arriveerde. Heerlijk! Moest de NMBS het geld van de duurder wordende tickets eindelijk eens investeren in zijn reizigers en capaciteit in plaats van schaamteloze propaganda om nog meer werkvee te lokken en kafkaiaanse bureaucratie, het zou al héél wat schelen!