Netsensei

Much Ado About Nothing

Gesloten

Sommige momenten zijn uniek. Neem nu de sluiting van een café. Er zijn véél cafés, bars en tavernes en Vlaanderen die al snel de deuren moeten sluiten na een paar jaar. Maar een écht volkscafé zoals café Rond Punt dat sluit, da’s een once-in-a-lifetime event. Gisterenavond sloten de ouders van kameraad WebsterMC definitief de tap. Het vat is af en het café sluit. Maar er mocht nog één keer gefeest worden: een ganse dag drank gratis en á volonté en ’s avonds een stampvol café met habitués, kennissen en familie die nog een laatste keer wilden genieten van de koele pils die zoveel vertegenwoordigers en zakenmannen jarenlang staande heeft gehouden.

Ik was er natuurlijk ook. Samen met mijn schat. En uiteraard heb ik daar een pak foto’s genomen. Ik heb nog geen tijd gehad om ze te verwerken en op mijn Flickr te gooien. Iets voor morgen dus…