Netsensei

Much Ado About Nothing

Via Via Borrel

Gezellige bedoening was dat gisteren! Met dank aan Joost en Anne! Veel volk. Eigenlijk was het een beetje de clash van twee communities: bloggers en couchsurfers. Dat laatste is blijkbaar een fenomeen: men logeert op reis bij anderen die je via het internet ontmoet en je kan scores geven over je logement. Bij wie vind je een zachte zetel en bij wie een baal stro? Zoiets.

Van de bloggers heb ik natuurlijk ook gesproken met: Maarten Schenk, Artanis en Nettoor. En verder waren er ook Anamcara en Ann Laenen! Van die laatste ontdekte ik dat we blijkbaar gedurende een jaar praktische buren waren zonder dat we het van mekaar wisten. Trrr…

De Via Via blijkt dan weer een gezellig café te zijn dat behoort tot een netwerk van cafés voor wereldreizigers. Ik vond het er anders best wel goed toeven. Dat moeten we dus nog eens over doen.