Nicotine

Vanavond gehoord toen ik naar huis slenterde:

Nicotine sucks

Dat wierp een meisje op tegen haar vriend toen ze mij met de fiets voorbijraasde. Wat bedoelde ze daar nu eigenlijk mee? Vroeg ik mijzelf af. Mompelde ze dit statement omdat ze hevig antirookster is? Of had ze gewoon dringend nood aan een sigaret en verwenste ze haar verslaving? En zou ze eenmaal ter bestemming gekomen eentje uit een verfomfaaid pakje hebben opgediept? Of misschien vond ze gewoon dat haar vriend er maar eens mee moest stoppen?

Tjah, en toen stond ik opeens voor mijn voordeur. Wat een mens allemaal niet kan bezig houden!

7 replies

 • Gegeven de ‘krachtige’ taal denk ik dat ze niet rookt en in een gesprek met het vriendje (ook dat weten we eigenlijk niet zeker, of reden ze handje in handje?) verwikkelt was over roken. Mijn interpretatie van de situatie, kan er grandioos naast zitten of er grandioos op.

 • denk dat de persoon waar tegen ze het zei rookt

 • Oftwel waren de sigaretten op en zat ze krap bij geld voor een nieuw pakje. Heb dat ook niet geropen toen ik geen sigaretten had in de tijd.

 • Ofwel had ze net een stemauditie gedaan bij Radio2 Antwerpen en kreeg ze te horen dat haar stem te schor is.
  Ofwel kreeg ze net hetzelfde te horen toen haar logopedisch bilan werd opgesteld
  Ofwel kreeg ze net te horen dat zij of een bekende longkanker had
  Ofwel zovele dingen …

 • Bert / Otherside

  6 oktober 2006 at 1:02 pm

  Ofwel zei ze: “Nico, Tine sucks”

  Waarbij Nico de naam is van de gast en Tine een vriendin is waarover het meisje niet te spreken is

 • Inderdaad dat is zowat de beste piste mijn waarde Bert, misschien is zij zelfs heimelijk verliefd op Nico en wil zij door Tine-bashing die jongen in haar kamp krijgen. De Nico en Tine piste volgend zouden zieke geesten als de mijne ook de volgende tegenovergestelde redenering maken, misschien wil ze haar beste vriendin Tine aanraden aan Nico en geef toe fellatio als verkoopsargument het kan werken !

 • Bert, great post! šŸ™‚ LOL

Commentaar is gesloten