Netsensei

Much Ado About Nothing

Nota’s halverwege de week

1/ Ik ben dan toch voor de bijl gegaan: zondag ben ik wakker geworden met een zware snotvalling met alles erop en eraan. Maandagmorgen voelde ik mij gelijk een dweil maar dat verbeterde door de dag. Maandagnacht verwonderde ik mij andermaal over het menselijke lichaam en de hoeveelheid vocht die mijn neus kan produceren. Gisteren verliep het al iets beter. Dat heb ik vooral te danken aan de Max Havelaar biologische thee die het werk aanbiedt. Normaliter nuttig ik geen warme dranken op het werk, maar de klimaatregeling dwongen mij feitelijk. Verder heb ik een halve kilo clementines gekocht. Vitamine C en al. Vandaag gaat het in stijgende lijn verder heb ik zo het gevoel. Hopelijk heb ik tegen het weekend het ergste leed geleden.

2/ Gisteren heb ik dan toch Jeffrey Zeldman’s Webdesign met Webstandaarden (Nederlandse vertaling) van de Standaard Boekhandel in huis gehaald. De eerste 40 pagina’s lezen als een sneltrein. Ideaal inleidend materiaal, maar ben ik nog niets tegen gekomen dat ik nog niet wist. De overige 300 bladzijden zien er dan weer veelbelovend uit. Overigens zag ik in de boekhandel ook Dave Shea’s The zen of CSS Design staan. Je moet hem wel zoeken op de boekenplank met het label ‘Dreamweaver’ maar dat geheel terzijde.

3/ Tenslotte is mijn bovenbuur werkelijk de nagel aan mijn doodskist. Heden nacht een performance mogen doorstaan rond 4u48. Dank-te-wel. Vanmorgen vond ik de inkomhal van de woning in een vrij erbarmelijke staat. Ik vrees dat ik tegen het einde van het jaar een machete zal nodig hebben om daar nog door te komen. Hmm.