Netsensei

Much Ado About Nothing

Camera odyssee

Bon. Na vet een maand gewacht te hebben is de D50 nog altijd niet geleverd bij Grobet. Een maand, da’s lang. En zelfs daarna konden ze mij niet zeggen wanneer hij er zou zijn. Dan maar van mijn hart een steen maken: ik heb begin deze week de bestelling opgezegd en mijn voorschot gerecupereerd. Als het zo moeilijk gaat, dan hoeft het voor mij voorlopig niet.

En misschien maar goed dat ik dat gedaan heb, want zie: Nikon zou een nieuw model op de markt gooien! Oh Joy! Had Pietel dit eerder opgemerkt, ik zou mijn problemen zo lang niet hebben laten aanslepen. (hij kon er ook niet aan doen.) Enfin, het lijkt me logisch dat bij de introductie van een nieuw model, oudere modellen in prijs zakken. Dat hoop ik toch. Meer zelfs, misschien wordt dit wel het model dat de D50 als introductie DSLR zou vervangen! Nóg mooier! Dan heb ik maar te wachten en te zien hoe hij wordt onthaald door anderen vooraleer er zelf eentje aan te schaffen.

Uitkijken is dus de boodschap… Exciting!