Netsensei

Much Ado About Nothing

Bagnole

Matthias gaat werk maken van zijn [tag]autorijlessen[/tag]. Ik had eraan gedacht om autorijlessen te nemen bij die daar of deze hier, respectievelijk gelegen in Brugge en Antwerpen. Toch zit ik zo nog met een aantal vragen. En die stel ik graag aan het [tag]LazyWeb[/tag]

1/ Kameraad Webster was bereid mij ten dele te begeleiden. Maar er is mij ter ore gekomen dat de begeleider minstens 4 jaar geregistreerd zou moeten staan als bestuurder. Ongeacht de datum van het behalen van zijn/haar eigen rijbewijs. Hoe zit dat nu feitelijk?

2/ Hoeveel gaat mij dat grapje kosten? Ik weet dat leren rijden in 3 maanden met veel les duurder zal uitkomen dan het doen in 9 maanden met minder les en eigen begeleiders. Maar wat die precieze prijzen zijn, daar heb ik geen flauw benul van.

Sow… als iemand mij hier wat vooruit kan helpen?