Netsensei

Much Ado About Nothing

Marcel

Elke morgen trek ik zo rond halfnegen de deur achter mij toe om naar het werk te gaan. Elke dag neem ik zo ongeveer dezelfde route. Na een tijdje zie je zo dezelfde gezichten die ook elke dag ook volgens een vast patroon richting bestemming stappen of fietsen.

Vanmorgen zag ik in de verte opeens een bekende, warrige haardos opdoemen. Daaronder een karakteristieke zwarte bril met zwaar montuur. Is dat niet? Nááh, want de man in kwestie vocht om een kinderbuggy op het trottoir te houden. Of toch? Hij moest dezelfde straat door als ik. Ja hoor! Marcel Van Thilt die zijn kleine naar ’t school bracht!! Diezelfde van ’t Eurosongfestival! Diezelfde die al die andere Grote VRT Shows zoals De Thuisploeg presenteert! Kijk-eens-aan.

Wéér een BV die bij ons in de buurt blijkt te wonen. Want nu hebben we reeds gespot: Andrea Croonenberghs, Jan Verheyen, Sammy Van Het Eiland (hoe die mens in’t echt noemt ontglipt mij even), Jan Decleir en nu Marcel! Ha! Het zou mij zelfs nauwelijks verwonderen moest blijken dat Gène Bervoets zijn brood kopen bij mijn bakker!