Netsensei

Much Ado About Nothing

Bereft of work

Collega D. is er mee weg. Gisteren was zijn laatste werkdag hier op het archief en dinsdag begint hij bij de VRT. Vandaag kijk ik naar de lege plaats tegenover mijn bureau. Niet ├ęcht prettig want na zes maanden nauw samenwerken waren we op elkaar ingespeeld. Enfin, D., om het met de woorden van John Cleese te zeggen:

‘E’s not pinin’! ‘E’s passed on! This parrot is no more! He has ceased to be! ‘E’s expired and gone to meet ‘is maker! ‘E’s a stiff! Bereft of life, ‘e rests in peace! If you hadn’t nailed ‘im to the perch ‘e’d be pushing up the daisies! ‘Is metabolic processes are now istory! ‘E’s off the twig! ‘E’s kicked the bucket, ‘e’s shuffled off ‘is mortal coil, run down the curtain and joined the bleedin’ choir invisibile!! THIS IS AN EX-PARROT!!

D., u zal worden gemist!