Netsensei

Much Ado About Nothing

Pastis en martini

Gisterenavond zijn mijn schat en mezelve Valentijn gaan vieren in de Pastis, een gezellige bistro aan de Speelmansrei te Brugge. Toevallig was het er Martini-avond. Aangezien ik graag een glaasje Martini Bianco drink een aangename verrassing.

Zelf namen we beiden pasta met currysaus en scampi’s. Een aanrader en niet al te duur. Al ben ik zelf niet zo voor het prutsen en pulken met scampi’s. maar lekker was het zéker. Overigens niets dan lof over de bediening. Allemaal heel vriendelijk en heel correct.

Terwijl we nog aan het nagenieten waren, kregen we nog een gratis drankje naar keuze aangeboden en een boekje waaruit we mochten kiezen. Ik ben er zelfs nog in geslaagd om de speciale lepeltjes achterover te drukken. Hee hee.

Uiteindelijk mag ik wel stellen dat het een heel aangename avond werd.