Miserere!

Hmz. Dat ziet er niet goed uit. Eerste werk gisterenavond: Ubuntu installeren. Zonder veel succes overigens want hij struikelt over mijn harde schijven. Blijkbaar zitten die vol fouten. En fsck lost die niet zomaar op. Hmz. Bovendien geraak ik niet aan de data die daarop bewaard worden. Urgh!

Met véél tegenzin dan maar windows geïnstalleerd om toch nog maar net een goeie twee partities (film en backup) te kunnen redden. ’t Is te zeggen: ik kan ze lezen, maar dan nog durft het zaakje vast te lopen. Niet goed. Bovendien staat er ergens nog 50Gb te zweven. Met een pak mp3’s op. In de partitie manager van windows staat die wel als ‘healthy’ aangevinkt, maar hij krijgt geen schijfletter toegewezen.

Matthias gaat kwaaie tijden tegemoet.

4 replies

 • zou je da nie beter wa laten rust en deze namiddag wa tijd me mij doorbrengen?

 • Aiai, een keuze tussen een lieve vriendin en een zieke computer, dat wordt moeilijk 😛

  Anyway, ik vrees dat je partitietabellen of misschien zelfs je schijven goed om zeep zijn. Ik raad je aan eens een badblocks test uit te voeren vanop een Linux LiveCD.

 • Matthias

  28 januari 2006 at 7:33 pm

  De voorkeur gaat naar de vriendin 🙂

  Wel, ik ga de data die ik heb hoe dan ook eerst op een veilige plaats zetten. Dan zie ik wel weer verder.

Commentaar is gesloten