Netsensei

Much Ado About Nothing

Such is life in Antwerp

23u35. Met Gabriel Rios op de achtergrond op TMF en een glaasje witte wijn zit Matthias volop te tikken voor het werk. Neen, niet programmeren. Deadlines zijn nooit leuk maar tegen donderdag moet er eentje gehaald worden. En dan zeggen dat kameraad Webster voor het eerst in maanden eens ruim voor 19u thuis is geraakt. De omgekeerde wereld!

Verder kan ik u vertellen dat mijn zelfgebrouwen spaghettisaus er steeds beter op begint te trekken. Deze keer heb ik het recept voor de bouletten gemixed met dat van bologniasesaus. Easy pie! Beginnen met boter en bloem, water en geconcentreerde tomaat toevoegen. Goed opkloppen terwijl uw wortels, paprika en andere groentjes naar believen bakken. Voor het vlees nam ik gehakt, maar dat mag volgens mij ook wel iets anders kunnen zijn. Groentjes erbij samen met het vlees. Laten stoven en op smaak brengen naar believen met peper, zout, spaghettikruiden en peterseliekruid. Ondertussen maak je uiteraard je pasta. Eet smakelijk!

Momenteel heb ik nog een kleine 800ml saus in mijn diepvries stockeren. Mjam!