Netsensei

Much Ado About Nothing

Skireis

Matthias gaat op skireis. Eind februari vertoef ik enkele dagen op de latten samen met onder andere kameraad Webster en nog wat volk. Voor het eerst eigenlijk want ik heb nog nooit van mijn leven op skies gestaan of gegleden. Skilessen vormen dan ook een onontbeerlijk deel van de reis. Verder heb ik ook een ski-jas en broek gekocht. En verder heeft mijn schat mij een skibril gegeven.

Waarom ik jullie dit vertel? Omdat het me opeens te beginnen schoot dat ik dat nog niet wereldkundig had gemaakt.

Wie mij kent vraagt zich waarschijnlijk af “hoe komt hij erop?” Laat het ons erop houden dat ik mij bedacht dat het al dik 6 jaar geleden is, dat ik een buitenlandse reis gemaakt heb puur voor de fun en ter ontspanning. Die laatste trip was toen twee weken Griekenland. En skieën leek mij ook wel leuk om te doen.