Netsensei

Much Ado About Nothing

En met u?

Iets waar ik tot nu toe de tijd voor nog niet had: aan allen en ieder apart een gelukkig 2006 toegewenst! De afgelopen dagen waren op zijn minst ‘hectisch’ te noemen dus weinig gebalk en geblog. Mijn schat verblijft een weekje hier in Antwerpen.

Uitgerekend tijdens de solden. Niet ideaal voor de portemonnee en de voetjes. Maar ondertussen ben ik wel weer deftig gekleed voor een tijdje: een nieuwe vest, een aantal pulls en een paar schöne t-shirts.

Daarnaast is er nu ook eens tijd om samen wat culinaire hoogstandjes uit te proberen waarbij naast onszelve nog gewillige slachtoffers vielen. De nieuwe wok bijvoorbeeld werkt enorm inspirerend.

En dan zijn we ook nog naar de film geweest. We hebben Just like heaven en The Constant Gardener. Die laatste wilde ik wel zien op aanraden van Bruno.

Tenslotte blijk ik weeral vanalles gemist te hebben. But I don’t really care! Echt niet. Hoewel. Ik vond de campagne tussen die van Gent en die van Leuven (ah… het oude tweespalt) best wel entertaining. Op een eind had het nog nauwelijks iets te maken met die kouwe platte poppoll in De Standaard. Het ging er uiteindelijk hoofdzakelijk om zo origineel mogelijk elkaar van repliek te dienen. En het bloglezende publiek lustte er alleen maar pap van zo blijkt.

Bon. Nog een weekendje relatieve rust. Maandag vliegen we er terug in. Hoezee!