Aangeschaft

De Fnac in Antwerpen krijgt een make-over. Alles staat er zo’n beetje overhoop, maar ze wordt wel veel groter. Zo is er nu een Fnac Café en al. Eens in de zoveel tijd loop ik er eens binnen om te browsen tussen de films, muziek en boeken. Zo ook vanavond. En kijk eens aan, Admiral Freebee gaf er een gratis concert weg! Niet dat ik er veel van gezien heb in de duwende massa.

Ik ging er eigenlijk eerder om mijn DVD collectie aan te vullen. Dit is mijn oogst…

Niet slecht al zeg ik het zelf. Eigenlijk zou ik eens net zoals kameraad Tom C. een top 100 klassiekers moeten aanleggen. Een strak cinefiel plan zodat ik weet wat ik in huis haal. En ik zou eens moeten spelen met twofifty.

4 replies

  • Dvd’s in de fnac zijn meestal veel te duur.

  • Hm, ik vond Fahrenheit 9/11 een stuk beter dan Bowling For Columbine, maar goed, dat zal ook wel te maken hebben met de minder luchtige stijl..

  • Matthias

    19 oktober 2006 at 9:33 am

    Die laatste hadden ze er niet hoewel ik hem eigenlijk ook best wel wilde kopen.

    @Dimi: het waren allemaal dvd’s van 7,95 euro. Ik vind dat zeer goed meevallen voor een DVD. Als een film mij 15 euro moet kosten, daarvoor doe ik het ook niet.

  • allé zeg, den admiraal! en dit zonder mij 🙁

Commentaar is gesloten