Netsensei

Much Ado About Nothing

Op het menu

Openoffice.org (ook wel OOo) heeft een release candidate vrijgegeven van versie 2.0. Geen fan van Microsoft Office? Of je gebruikt Mac of Linux? Dan is dit de Office Suite voor jou. Naast het OASIS OpenDocument formaat is het spul ook compatibel met de MS Office formaten. De overstap zou dus niet al te groot mogen zijn.

Screenshots vind je hier.

En dan is er ook nog Ubuntu die vandaag versie 5.10, codename “Breezy Badger”, hebben losgelaten op de wereld. Dit is dé instaplinux voor iedereen die eens iets anders wil. Eenvoudige installatie, heel gebruiksvriendelijk én enorm populair. Je kan Winderige Das hier binnenslurpen. Of je kan natuurlijk – net zoals ik- de cd’tjes via <a href=“https://shipit.ubuntu.com/" title=”’>verscheep het gratis bestellen. Ik neem aan dat die dingen uit Zuid-Afrika komen dus het kan wel een tijdje duren eer ze in de bus vallen.

En uiteraard combineer je de twee om een hypermoderne – opensource – desktop te verkrijgen!

Update: <a href=" http:="" tweakers.net="" nieuws="" 39370"="">Crap!