Netsensei

Much Ado About Nothing

Konfabulator

Tip gekregen via Joris: probeer eens Konfabulator. Je kunt dan heel gemakkelijk allerlei leuke widgets op je desktop laten werken. Wat is een widget? Da’s een miniprogrammaatje met een beperkte functionaliteit. Bijvoorbeeld een lampje dat gaat branden wanneer je een e-mail ontvangt of zo. Heel leuk. Het mooie is dat konfabulator tot voor kort betalend was. Maar sinds Yahoo dit dingetje heeft overgenomen is het geheel gratis te downloaden.

Konposé

De tip die ik dan weer heb is FlyakiteOSX. Dit programmaatje geeft je windows het uitzicht van MacOSX. Geluidjes en animaties incluis. Heel leuk is de dock met zoomfunctie. Het ziet er allemaal heel gelikt uit. Gecombineerd met Konfabulator lijkt het opeens helemaal niet meer op Windows.

Zo ziet het er bij mij uit. Leeg en gevuld.

lege desktop

volle desktop