Geen geluk

Het zat er blijkbaar aan te komen: het gamma iBooks en de Mac Mini’s kregen een update. Ik heb dus twee weken te vroeg mijn bestelling geplaatst! Argh! Snel een mailtje verstuurd naar Macc in de hoop de schade nog enigszins te beperken. Ik vrees een beetje dat ik uiteindelijk met een “oud” model zal eindigen. Niet bepaald fijn!

3 replies

 • Als het enigzins troostend mag werken, de updates zijn nog niet zo enorm groot. Anyway is het nog altijd niet leuk, maar typisch aan apple. Er is een goeie site die aangeeft of Apple met een update aan zit te komen (schattingen):
  http://buyersguide.macrumors.com/

 • Innige deelneming, maar heb ook gehoord dat er weinig verschil zou zijn. (tweakers.net & zdnet.be)

 • My condolences,

  ik ben blij dat ik verplicht (vakantie-job) iets langer heb moeten wachten.
  Het verschil is ook subtiel, iets wat ik moet toegeven, maar standaart zit er Bluetooth in en snelheid van de CPU is ook de lucht ingejaagd. En de nieuwe GPU ondersteund core-image. En standaard uitgerust met 512 MB vind ik ook niet slecht.

  Al bij al zijn de upgrades niet zo slecht: een iBook is nu veel interessanter dan een powerbook. Zeker als je al kijkt naar de prijs. Vind maar eens een sub-notebook in die prijscategorie.

  Keep us updated on the thingie with Macc.

Commentaar is gesloten