Netsensei

Much Ado About Nothing

dispatches

Het is koud en nat buiten. De winter is in het land. Ik ben net thuis van een werkgerelateerd event in Brussel. Ik heb er gesproken met een aantal oude bekenden, en ook een aantal nieuwe gezichten ontmoet. Een fijne en interessante avond.

Sinds september leer ik Italiaans aan het SNT Brugge. Elke maandagavond volg ik drie-en-een-half uur les. Een intensief taalbad is dat. Vanavond moest ik een les skippen omdat ik naar Brussel moest. Ik ga in de komende week een extra inspanning moeten leveren om in te halen.

Twee jaar geleden schreef ik een Gopher browser in Go. Ik leerde toen net Go en dat was een goede vingeroefening. Alleen heb ik die nooit af gewerkt. Nu schrijf ik al goed twee jaar om den brode elke dag Go. Tijd dus om mijn Gopher project van onder het stof te halen.

Ik heb een brak bash script geschreven om makkelijk een blog post te kunnen maken. Het ziet er niet uit, maar het is net goed genoeg om iets te schrijven.