Publish button

Na jaren bloggen weet ik dat het nogal makkelijk is om op de publish butten te duwen. Minder makkelijk is het om terug te nemen wat je gezegd hebt. Bij het laatste postje rond veiligheid en WordPress had ik nagelaten om Clopin eerst persoonlijk op de hoogte te brengen. En dat viel niet in goede aarde.

Dit heb ik duidelijk niet erg handig aangepakt waarvoor mijn welgemeende excuses. Het was zeker niet de bedoeling om Clopin of anderen hiermee voor het hoofd te stoten. Laat staan om te scoren op de kap van anderen.

Met een blog komt verantwoordelijkheid. Daar ben ik mij altijd zeer bewust van geweest en probeerde ik naar te handelen.

Jammer dat ik hier dus een stevige steek heb laten vallen.

7 replies

 • Ik volg niet meer alle blogs die feeden, en weet dus niet af van deze historie, maar door enkel je reacrie hier te lezen krijg ik wel een indruk van “deftig professioneel antwoord”.

  Ik weet maar al te goed wat het is om “te snel te bloggen.” ’t Is niet alleen een verantwoordelijkheid, maar ook een risico van het vak. Shit happens. Je kan er maar gelouterd uit komen.

  Doe zo voort.

 • Ik volg niet meer alle blogs die feeden, en weet dus niet af van deze historie, maar door enkel je reactie hier te lezen krijg ik wel een indruk van “deftig professioneel antwoord”.

  Ik weet maar al te goed wat het is om “te snel te bloggen.” ’t Is niet alleen een verantwoordelijkheid, maar ook een risico van het vak. Shit happens. Je kan er maar gelouterd uit komen.

  Doe zo voort.

 • Die tweede reply kwam er omdat ik op de eerste een mekding kreeg “you are posting too quickly, slow down.” Delete maar die hele zooi 🙂

 • (Toeme, op de verkeerde knop geduwd. Nog eens proberen!)

  Wat Serge zei, en ook wel: help! Ik vind geen link naar de homepage! Ik wou namelijk de post lezen waarover je het hebt, maar daarvoor moet ik al in de sidebar gaan zoeken naar recente items. Misschien de header klikbaar maken of zo? 🙂

 • Ghowdèmn, goed dat je het zegt want ik merk dat mijn plugins ook open en bloot staan te blinken, miljaarde zeg!

 • Ja dat wou ik ook nog zeggen na het lezen van de post, bedankt om er ons op te wijzen want ik had daar geen idee van.

Commentaar is gesloten