Netsensei

Much Ado About Nothing

Hospitalisatie

Juist naar de bank geweest om een hospitalisatieverzekering te regelen. Nieuw werk, red tape en al hé. Ik kreeg meteen serieuze lap papier voorgeschoteld. Dat was dus de medische vragenlijst. Het document dat je in eer en geweten naar absolute waarheid moet proberen in te vullen. Tot de meest genante details toe.

Je zou er versteld van staan aan welke ziektes en mens allemaal wel niet kan lijden. Gelukkig overal ‘neen’ aan mogen kruisen. Ook de rest was niet mis: hierbij geef ik permissie aan de bank om de vertrouwelijkheidsband met mijn arts te doorbreken als er vragen zouden zijn. Je weet wel. Toen ik zo bezig was kon ik niet anders dan onwillekeurig aan Sicko van Michael Moore denken.

Mocht ik ooit mijn vingers kwijt geraken, ik help hopen dat de dokters er geen prijs op plakken en mij dan vragen welke vinger ik kan betalen!