iPhone G3 geland?

Moeders houdt uw dochters binnen want Apple houdt zijn jaarlijkse WWDC conventie. Speciale aandacht ging uit naar de keynote van Steve Jobs. Wat reeds lang werd gespeculeerd is nu bevestigd: Apple brengt de iPhone G3 uit, de opvolger van.

Interessanter is dat tegelijk ook bekend werd gemaakt dat het ding in 70 landen zou verkrijgbaar zijn vanaf 11 juli. En jawel, ook bij ons zou dat het geval zijn. De Belgische Apple store is gelijk aangepast. Alleen, bij verkoopsinformatie zou het toestel enkel bij het obscure ‘movistar‘ te koop zijn. Vind ik een beetje vreemd aangezien koppelverkoop, zoals met de verplichte AT&T abbo’s in de States, hier verboden is. Nu ja, exclusiviteit om een toestel via één bepaalde dealer of keten te distribueren kan evenwel altijd.

Een prijs is nog niet bekend. In de States betaal je naast de foon ook nog eens extra voor het abbo en activatiekosten. Nu verwacht ik niet dat we het toestel hier zo goedkoop zullen krijgen. Uiteindelijk is het nog altijd een hebbeding. Gezien de koers van de dollar was ik van plan eentje mee te smokkelen. En dat ben ik nog altijd van plan. Of ik zou al zo gek moeten zijn om de dubieuze HiPhone plagiaat te willen kopen…

5 replies

  • Movistar is een Spaanse operator. Gewoon een foutje op de site. Het moet natuurlijk gewoon Mobistar zijn, en in de chaos is een tikfoutje vlug gemaakt.

  • In ieder geval kan ik uit eigen ervaring de HiPhone niet aanraden, maar dat had je al door 😉 .

    Die Movistar zal wel Mobistar zijn aangezien ze V1 al gingen aanbieden. Van op Gathering Of Tweakers weet ik dat Mobistar met iets speciaals zal afkomen aangezien ze een loophole ontdekt hebben in de wet.

  • ocharme de mensen die al zo één gekocht hebben aan kweetnie hoeveel euro’s 😛
    Ze moeten maar leren wachten 😀

  • Is dat “smokkelen”? Lijkt me toch niet illegaal van er eentje in Canada te kopen?

  • hoi, ik trek binnenkort naar de VS, wil me wel zo’n G3 meebrengen….maar kan ik die gebruiken op n Belgisch netwerk?

Commentaar is gesloten