Netsensei

Much Ado About Nothing

iPhone G3 geland?

Moeders houdt uw dochters binnen want Apple houdt zijn jaarlijkse WWDC conventie. Speciale aandacht ging uit naar de keynote van Steve Jobs. Wat reeds lang werd gespeculeerd is nu bevestigd: Apple brengt de iPhone G3 uit, de opvolger van.

Interessanter is dat tegelijk ook bekend werd gemaakt dat het ding in 70 landen zou verkrijgbaar zijn vanaf 11 juli. En jawel, ook bij ons zou dat het geval zijn. De Belgische Apple store is gelijk aangepast. Alleen, bij verkoopsinformatie zou het toestel enkel bij het obscure ‘movistar‘ te koop zijn. Vind ik een beetje vreemd aangezien koppelverkoop, zoals met de verplichte AT&T abbo’s in de States, hier verboden is. Nu ja, exclusiviteit om een toestel via één bepaalde dealer of keten te distribueren kan evenwel altijd.

Een prijs is nog niet bekend. In de States betaal je naast de foon ook nog eens extra voor het abbo en activatiekosten. Nu verwacht ik niet dat we het toestel hier zo goedkoop zullen krijgen. Uiteindelijk is het nog altijd een hebbeding. Gezien de koers van de dollar was ik van plan eentje mee te smokkelen. En dat ben ik nog altijd van plan. Of ik zou al zo gek moeten zijn om de dubieuze HiPhone plagiaat te willen kopen…