Netsensei

Much Ado About Nothing

iPhone G3: crashlanding?

Te vroeg victorie gekraaid! Mobistar ontkent volgens ZDNet van iets te weten. Laat staan dat ze de iPhone op 11 julie zullen verspreiden. Het is nog altijd “in de loop van het jaar”. Meer zelfs, de Apple website is ondertussen aangepast. Elke verwijzing naar 11 juli voor ons kikkerlandje opeens verdwenen en de ‘Movistar’ typo is aangepast.

Eigenlijk toch wel een flinke manko in de communicatie als je het mij vraagt. Als potentiële klant maken noch Mobistar, noch Apple hier een goede beurt bij mij. Zeker aangezien het ding wél in Nederland en Frankrijk te koop zal zijn vanaf 11 juli en het voor ons bij een zeer vage timing blijft. Ik heb ondertussen al een vaag gerucht opgevangen dat Mobistar via een juridisch handigheidje zal proberen om de iPhone exclusief te verkopen. Het zou mij niet verbazen moest dat de vertragende factor zijn.

Zal Tijs zijn wedstrijd terug moeten openen?