Netsensei

Much Ado About Nothing

Gravatar suckiness

Hm. Ofwel doe je het zélf goed, ofwel blijf je er met je fikken vanaf en laat je het aan het interweb over om het beter te doen. Neem nu Gravatar. Die lagen lange tijd buiten strijd wegens allerhande problemen. Kortelings las ik ergens dat ze terug bij leven waren. Mooi! Kan ik eindelijk zelf ook zo’n leuke avatardinges in mijn commentaarkatapult steken. Ik had het wat uitgesteld maar ik wilde mij daar nu even mee bezigen.

Vergeet het maar!

Surf ik naar hun website om mij in te schrijven en nog eens te lezen hoe ik mij bij hun service kan aansluiten, dan word ik getrakteerd op een “Service Temporarily Unavailable” fout die zelfs nog niet eens mooi is aangekleed. Suckiness. Zware suckiness! Ik weet één ding zeker: ik denk alvast niet dat ik de komende maanden, wat zeg ik, het komende jaar mij ga aansluiten bij gravatar. Vandaar dus mijn vraag: bestaat er werkelijk geen énkele dienst die hetzelfde aanbiedt als gravatar maar dan stukken betrouwbaarder en beter?