Alle quiet on the western front

Zondagavond stuur ik een mailtje richting mijn host om te waarschuwen dat er een hacker op mijn website actief is geweest en dat zij daar toch ook wel eens naartoe zouden mogen kijken. Gedeelde verantwoordelijkheden en zo. We zijn nu dinsdag-bijna-avond en ik heb nog altijd geen reactie gehad van de helpdesk. Bizar. Of ’t moet zijn dat ze er geen fluit meer om geven of hun servers lekke mandjes zijn of dat hun klanten het zelf maar moeten uitzoeken. Hmgr.

Als ik morgen nog geen reactie heb gehad stuur ik een iets meer aandringende mail in de hoop ze zo wakker te schudden.

3 replies

 • Ge moogt altijd bij mij uw zaken hosten 😉
  http://www.webware.be, have a look.

 • Je kan ook de overheden inschakelen (stoer hé, ik vraag mij alleen af wat ze gaan doen), of inderdaad bij een andere host gaan. Ik gebruik alfahosting.be en ben er zeer tevreden van (goeie service en snelle antwoorden, zorgen ook voor de veiligheid van hun servers.) No offense Felix, met webware.be heb ik nog geen ervaring. 😉

 • Matthias

  19 september 2006 at 11:27 pm

  Mja. ’t Is dat ik nog maar een tijd geleden de hosting heb vernieuwd. Ofwel zit ik de rit nu verder uit, ofwel schakel ik over met – naar ik vermoed – verlies.

  ’t is dat ik daar nog niet écht veel ervaring mee heb.

Commentaar is gesloten