Netsensei

Much Ado About Nothing

Schoenen

Hm. Ik heb dus zaterdagmiddag mijn vrouwelijk kantje laten spreken. Ik had hoognodig schoenen nodig. Dus ging het richting plaatselijke schoenwinkel. De winkel in kwestie staat bekend om de service. Je komt binnen, zet je in een comfy zetel en je wordt vervolgens geholpen door een persoonlijk toegewezen verkoopster die talloze schoendozen uit het depot sleurt en je meehelpt in je keuze.

Ik vat mijn exploot het beste zo samen:

  • Eén uur bezig geweest
  • Twee paar schoenen gekocht.
  • Ik heb twee totaal verschillende voeten.
  • Sommige fabrikanten hebben geen tussenmaatjes
  • Wat ik on-ge-lof-e-lijk jammer vind want ik had een paar aan dat ik graag had willen kopen
  • Ik heb nu een mooi bruinleren paar van Ecco waar ik, hopelijk, een paar jaar mee ga kunnen doen.
  • Ik heb nu ook een mooi sportief beige paar van Geox
  • De verkoopster vond mij géén lastige klant
  • Niettegenstaande ik het waagde te vragen nog een paar uit het depot te halen
  • Er naast mij twee koppels reeds 20 minuten zéér geduldig zaten te wachten.

En dan zeggen dat ik dat vroeger nooit graag heb gedaan! Voor mijn voetjes alleen maar het beste! Jaja!