Netsensei

Much Ado About Nothing

Besteld en gearriveerd

Men kan veel zeggen over schaarste, maar ik heb daar toch niet veel van gemerkt. Woensdagavond bestelt, donderdagavond betaalt en vrijdagochtend om 11u per PDP geleverd! Van snelle service gesproken!

O ja, ik betrek mijn materiaal via geheugenkaart.be. Ik ben volledig weg van hun service. Zeer snel en zonder problemen. Bovendien zijn ze een stuk goedkoper dan pakweg konijnenberg. De twee pakjes die ik de voorbije week heb besteld kwamen bovendien altijd in een stevige kartonnen doos boordevol schokabsorberend materiaal. Ook dat is dus een plus.

Als ik dan een paar minpuntjes heb, dan is het wel over hun site: het javascript applet ding dat de menu doet, werkt enkel treffelijk in Internet Explorer. Probeer het in Firefox en het boeltje staat irritant te flashen. Een ander puntje is hun kassa. De eerste keer dat je er iets aanschaft, moet je je persoonsgegevens (uiteraard) invullen. Er wordt blijkbaar automatisch een account aangemaakt zodat je de volgende keer enkel met je e-mailadres en paswoord kan inloggen. Handig, ware het niet dat ik nooit een paswoord heb toegestuurd gekregen. Er is ook geen ‘paswoord vergeten’ functie en geen enkele andere informatie. Dan heb ik maar een beleefd mailtje gestuurd om mijn bestelling te plaatsen. Dat ging dan wel weer zonder enig probleem. Maar een paswoord heb ik tot op heden nog altijd niet mogen ontvangen. Mja, niet echt je dat, maar ze blijven wel een aanrader.

Nieuwe lens

O ja, het is dan toch de Nikkor 18-200mm f3.5-5.6 G ED VR geworden!