Netsensei

Much Ado About Nothing

Boomtown

Gentse Feesten. Aaaah! Eindelijk! Eerst van spitburger gedaan. Instant verslaving, met dank aan Vincent! Op zich al een reden om op de Feesten rond te hangen. Daarna ging het op het gemak via het terras op Sint Jacobs naar Boomtown. Daar zagen we de eerst de keuze van (Luc De)Vos. Het moet gezegd: de man heeft smaak.

Tien groepjes brachten er het beste van henzelf op een uur tijd. Het gekrioel op het podium en het constante gestoor en commentaar van Vos erbij bezorgden ons een bij wijlen hilarische smaakmaker. De groepen zelf varieerden van goede middelmaat tot redelijk goed. Van sommigen hoop ik ooit nog wel eens wat meer te mogen horen. Enfin, we zien wel.

Dan was er het optreden van Gorki zelf. Het was de eerste keer dat ik ze life aan het werk mocht zien en ik vond het een heel onderhoudende show. Volgens Gorki fan first class Vincent werd er voornamelijk ouder werk gespeeld, maar dat kon de pret niet bedwingen. Bovendien moest Luc een paar keer met een kwinkslag van gitaar wisselen wegens slecht gestemd en zo. Maar dat kon de pret niet bedwingen en droeg alleen maar bij aan de show. Ik zou zeggen: geslaagde avond!

Foto’s vind je in mijn Flickrding!

Gentse Feesten