Netsensei

Much Ado About Nothing

Fotomeet @ brugge

En zo moet brugge er ook eens helemaal aan geloven want wij, achtduizenders, willen meer doen dan alleen maar jullie elke dag van een blik op Brugge te brengen. Daarom organiseren we een heuse flickr/fotoshoot meeting Brugge! En wel op zaterdag 15 maart 2008.

Wat is de bedoeling?

Gezellig samen zijn, medefotografen ontmoeten en aan fotografie doen staan centraal. Brugge is fotomodel van dienst. Naar Leuvens voorbeeld trekken we de stad in om jullie heel wat bekende en, nog meer, onbekende plekjes te laten ontdekken. En jullie de gelegenheid te geven om die ook op de gevoelige plaat vast te leggen.

Voor wie?

Iedereen is uitgenodigd! Bloggers, fotografen, geïnteresseerden, vrienden, familie,… als je een fototoestel kan vasthouden: van harte welkom! Je hoeft dus absoluut geen ‘pro’ te zijn om deel te nemen.

Programma?

14.00: Samenkomst op het stationsplein
14.15 – 16.30: Wandeling met gids door de Brugse binnenstad
16.30u – 18.30: Pitstop, en daarna een vrije wandeling, eventueel in
groepjes. We zoeken plekjes op die minder gekend zijn.
18.30u – 21.00u: Gezellig etentje, plaats nog te bepalen
21.00u – …: Voor wie wil, nachtfotografie in Brugge.

Dit is het voorlopige programma. Suggesties zijn uiteraard welkom op info apestaartje achtduizend punt be.

Deelnemen?

Dat doe je door je op voorhand in te schrijven op de wikipagina of ons een mailtje stuurt met je inschrijving. Op die manier hebben we een idee van het aantal deelnemers. We zouden wel willen vragen dat je duidelijk aangeeft of je al dan niet mee gaat eten ’s avonds. Zo hebben wij een idee voor hoeveel personen we moeten reserveren.