Netsensei

Much Ado About Nothing

Kroenkelen

Vandaag was het Kroenkelen. Een evenement dat eigenlijk nog het beste vergeleken kan worden als gordelen rond Brugge. Kameraad B. en ik hebben flink 13 kilometer gestapt. Geen wereldschokkende afstand maar toch een mooie wandeling. We vertrokken rond goed 11 uur aan het atheneum. Daarna ging het via het Sint-Lodewijkscollege over Sint-Michiels riching Tillegembos. Tegen 14u staken we tevreden van onze prestatie de eindmeet over om een vetplantje als beloning in ontvangst te mogen nemen.

De middag brachten we door in Oostende. We hebben het er maar van genomen en op de dijk respectievelijk een Oostendse wafel en een warme pannekoek met suiker genuttigd. Dankzij de dag van het Openbaar Vervoer kon je eigenlijk over de koppen lopen. Ik had de indruk op de baan was. Het mooie nazomerweer zal er ook voor iets tussen gezeten hebben.

Al bij al nog eens een lekker ontspannende dag in de buitenlucht. Daar was ik eigenlijk best wel aan toe. Kwestie van de batterijen op te laden voor de komende week…