Netsensei

Much Ado About Nothing

Benenwerk

Gisteren een danspasje gewaagd op het dansfestival Benenwerk. De ganse binnenstad van Brugge werd omgetoverd tot één grote dansvloer. Ik trok eerst richting Belfort waar er een Boombalinitiatie was.

Niet dat ik nu zo’n folkadept ben, laat staan dat ik een groot danser ben (*hum*), maar ik moet zeggen: het beviel me zeer. Ik heb mij vooral gewoon laten meevoeren en merken dat ik mezelve weer eens zwaar had onderschat. De danspasjes zelf zijn helemaal niet aartsmoeilijk dus toegankelijk voor jong en oud. Uiteindelijk stond de ganse zaal vol met dansende mensen wat soms tot chaotisch taferelen leidde, maar het was best wel zeer aangenaam. Voor herhaling vatbaar dus.

Daarna ging het over de Burg en de Vismarkt richting Astridpark om met een frisse pint in de hand te genieten van de Salsa. Het viel mij op dat er echt wel veel verschillende locaties en evenementen aan de gang waren! Het is de eerste keer dat ik naar Benenwerk kon komen en ik moet zeggen: een geslaagd initiatief! Ik doe dit niet vaak maar toch: proficiat stad Brugge en alle bijhorende organisaties. Meer van dattum!

Foto’s uiteraard op in een Flickrsetje

benenwerk_9