Netsensei

Much Ado About Nothing

Thali, ho!

Vorige maandag had ik een meet-up met Herman. We kwamen allebei tot de vaststelling dat we eigenlijk immigranten zijn. Ik woon immers zelf nog ‘maar’ 2 jaar in 2000 en Herman pas sinds November. Als nieuwe Antwerpenaren (ik gebruik de term lekker losjes) willen we wel eens iets mochten organiseren om bij te praten met oude kenissen en nieuwe gezichten te leren kennen.

We hebben de koe dan maar bij de horens gevat. Op 11 februari gaan we van Indisch doen. Restaurant De Saffraan in de Geuzenstraat voorziet elke maandagavond Thali. Wat is dat? Een schotel met acht heel gevarieerde gerechtjes, smaken en aroma’s. Een goeie manier om kennis te maken met de Indische keuken. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Mijn meest exotische ervaring was Indonesisch in Amsterdam, maar ik ben wel zeer nieuwsgierig.

Iedereen is welkom vanaf 19 uur in de Geuzenstraat. Er is ook een event op Facebook met nog wat meer informatie en al. Geef maar een schreeuw als je komt. Je moet trouwens niet noodzakelijk blogger zijn dus breng maar vriend, vriendin of kloostergemeenschap mee. Wel op tijd iets laten weten want er moet worden gereserveerd.