Netsensei

Much Ado About Nothing

Gastronomisch

Heh. Een gastronomisch weekend achter de rug. Zaterdagavond zijn mijn schat, haar ouders en ik wezen eten in de Kallebasse. Een restaurant te Gistel. Ik kan u zeggen: als je ooit lamskroontje wil eten, dan moet je dat vooral daar doen. Het restaurant heeft trouwens iets retro retro. Ik waande me bij momenten in een scène die zo kon zijn weggelopen uit een Breughel. Heerlijk gewoonweg. Alleen jammer dat sommige gasten het net iéts te bont maakten.

Vandaag ben ik dan weer op nieuwjaarseten geëindigd in een hoeverestaurant ergens te Zande nabij Gistel nabij Brugge. Beeld u het wijdse landschap van de polders in met her en der een hoeve. The middle of nowhere als het ware. De gegrilde steak bearnaise met frietjes, de pompoensoep en de coupe brésillienne achteraf smaakten nochtans heerlijk. Goed gezelschap en goed eten. Wat moet een mens nog meer hebben?

Met mijn “somalian look” moet ik vooral niet letten op mijn lijn. Tee hee.