Netsensei

Much Ado About Nothing

Freeze day

Morgen is het 1 april. En dan kan ik natuurlijk niet zomaar ongestraft voorbij laten gaan. Gelukkig is er de organisatie van Free’z Belgium om daar iets aan te verhelpen.

Het concept: een openbare plaats met véél volk. Voldoende mensen in het complot. Op een afgesproken tijdstip verandert iedereen in een zoutpilaar gedurend een paar minuten. Het resultaat is hilarisch.

Free’z Belgium deed het reeds in Brussel Centraal op 1 maart en hoopt het op 1 april over gans België te kunnen doen. Ik heb begrepen dat er allesinds om 17u30 afspraak is op de Grote Markt te brussel voor een korte briefing. Voor Antwerpen zou het te doen zijn in Antwerpen-Centraal tussen 18u en 18u10.

Ik ga alvast even piepen om te zien of er iets zal bewegen maar ik vrees een beetje voor de opkomst. Buiten een vermelding op Facebook dat er ook in Antwerpen iets op til zou zijn, vind ik niet meteen iets terug.