Netsensei

Much Ado About Nothing

Kerstavond

Ik koos ervoor om de drukte van het weekend te vermijden en het shoppen tot het laatste moment te houden. Niet dat er nu ook weer zoveel te shoppen viel: cadeautjes voor mijn ouders, grootouders en peter. Kerstmis vieren we doorgaans in bijzonder kleine kring aangezien ik eigenlijk nauwelijks echt directe familie heb. Geen nonkels, tantes en zeker geen eindeloze reeksen neven of nichten. Kerstavond zelf houden we het dan weer op fondue met een toetje.

Afin, ergens lijken deze vijf tips van Lifehacker mij nog iets om deze dagen wat door te komen. Ik zou hier wat orde in de chaos van mijn papierberg willen brengen. En er is nog BarcampGent waarvoor ik een aantal idee├źn tot een degelijke presentatie zou willen verwerken. En ik zou eigenlijk ook mijn harde schijven eens wat moeten uitkuisen en heroganiseren. Much to do, much to do!

Nu ja, oudejaarsavond vier ik dan wel weer in breed gezelschap. No sweat, dus!

Bij deze wens ik iedereen een zalige kerststronk! En als extraatje: The Corrs met O Holy Night!