Netsensei

Much Ado About Nothing

Bankafschriften

Wat hebben we vandaag nog geleerd? Dat pcbanking een zegen is, maar dat je daarmee nog niet af bent van het gedoe met bankuitreksels. Zo bedacht ik, in al mijn wijsheid, toen ik vanavond in de selfbanking van een Fortisfiliaal stond opeens “hey, het is al even geleden dat ik nog papiertjes uit de muur heb gehaald. En de bank heeft mij ook al een tijd niets meer toegestuurd!”

Ik dus mijn kaart in de machine. Het duurde een goede 25 minuten en 173 bankuitreksels – één per één op een tergend traag tempo – eer ik mijn kaart terugkreeg. Blijkbaar had ik niets meer gekregen sinds een eind terug in 2006. Hoe rap gaat de tijd vooruit! Ik help hopen dat de beelden van de bewakingscamera’s in de bewuste selfruimte snel zullen worden vernietigd.

Al een geluk dat ik nog het aparte speciale ‘uitrekselapparaat’ en een rustig moment had gekozen zodat er zich geen lange rij wachtenden achter mij vormde…