Netsensei

Much Ado About Nothing

’t is bijna vakantie

De laatste werkdag. Veel collega’s zijn er niet. Of ze vallen druppelsgewijs het kantoor binnen. De morgen heb ik doorgebracht op thee en twee croissants. Het bezoek aan de kerstmarkt op de Grote Markt gisterenavond zit nog in mijn hoofd. Glühwein, vette braadworst en een drumfanfare die speelde voor Music for Life.

Ondertussen breekt het flauwe winterzonnetje door het raam. De met sneeuwbedekte takken van de bomen in de straat maken het uitzicht wel heel feëeriek. Ik geniet onder het werk van de jazzy sounds die ik van collega S. heb gekregen (Jef Neve Trio! 4Hero! Merciekes!)

Hoe dan ook, ik maak er een vroege van vandaag. Om drie uur trap ik het af. Eerst nog evennaar het Zuid om mijn fiets weg te zetten, de tassen te halen en dan tramgewijs naar het station…