Netsensei

Much Ado About Nothing

OSX

Mja, gisteren heb ik voor het eerst in dik drie jaar OSX opnieuw herinstalleert op mijn iBook. Ik had al een tijdje een dual boot opstelling met Ubuntu, maar die laatste was nogal hard voor de batterij en zorgde ervoor dat het ding nogal wat hitte produceerde.

Ondertussen startte mijn iBookje enorm traag op en stond het vol met overbodige dingen die ik de laatste jaren had geïnstalleerd maar nooit gebruikte. Om nog maar te zwijgen dat mijn harde schijf volledig gevuld was met allerlei rommel. Mja, het lijkt erop dat OSX dus niet zoveel beter is dan Windows wat efficiëntie betreft.

De herinstallatie verliep best wel voorspoedig. CD’tjes erin, laten lopen en een uurtje later had ik terug een maagdelijke OSX. Dan de updates en zo ervoor. Goed voor een download van 250Mb. Ook dat ging vlotjes.

Nu nog mijn favo software installeren…