Netsensei

Much Ado About Nothing

Werkloos

Ha! Nog 35 minuten en ik bevind mij in een administratief limbo! Vandaag is de allerlaatste dag van mijn contract voor dit project. Maandag moet ik mij om 9 uur aanmelden bij de persooneelsdienst in Deurne om daar mijn nieuw contract voor 2 jaar tekenen.

Dat betekent dus dat ik dit weekend welgeteld twee dagen formeel werkloos zal zijn. Dat zal dan ook meteen de eerste keer zijn.

Het betekent ook dat het project waar ik de laatste drie jaar aan gewijd heb, afgelopen is. Het dossier wordt afgesloten en het eindverslag ben ik volop aan het schrijven. En ondertussen verleg ik mijn horizonten naar een nieuwe job en nieuwe uitdagingen.

Ik ga aan de slag als consulent ICT (administratief heet het consulent bestuurskunde) voor een groots project binnen de stadadministratie. Ik ga hier vooral bezig houden met de ICT kant van de zaak en onder andere de implementatie van een aantal toepassingen opvolgen. Ik kijk er al helemaal naar uit!