Adem

Even naar adem happen want deze week was druk. En da’s een understatement. Er moest een project worden afgewerkt. Deadlines gehaald. Code gereviseerd. The whole shebang. En dat betekende even alles geven. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. En dan komt een mens al eens tot conclusies. Dat de nieuwe job, waar ik volgende week toch alweer 4 maanden geleden ben ingerold, echt wel hetgeen is wat hij het liefste doet. Dat het een ongelofelijke kick is om uiteindelijk je werk live te zien gaan. En dat het websites maken veel meer is dan prullen met code en het opzetten van steriele systemen. Dat het daadwerkelijk een gebruiksinstrument is waarlangs mensen met elkaar in interactie kunnen gaan in de meest verscheiden vormen. Dat je werk uiteindelijk een levend geheel blijkt te zijn.

Heerlijk!

Wat nog heerlijk is, da’s Coldplay in het Sportpaleis aan het werk zien. Ondertussen al de vierde keer dat ik ze bezig zag. Chris Martin is één van die weinige artiesten die, hoe hoog het podium mag zijn, toch de zaal in vuur en vlam weet te zetten, voluit grappen en grollen maakt, en een ongelofelijke energie weet uit te stralen. Zijn Nederlands vaart er alleen maar wel bij, kan ik jullie vertellen. Ondertussen was mijn stem na het derde nummer reeds schor gezongen en was de ellende van het urenlange rechtstaan, vermoeidheid en wachten zeer snel vergeten. Een fantastische afsluiter van een vrij memorabele week.

En nu zit ik hier op een zondagmiddag, helemaal leeg. Naast mijn muis ligt mijn internationaal paspoort een dikke enveloppe gevuld met Amerikaanse en Canadese dollars. Nog 8 dagen. Nog even deze zondagmiddag naar adem happen en dan ben ik er helemaal klaar voor.

7 replies

 • Fantastisch toch, zo’n week waarin je geen tijd had om terug te blikken, en dan op het einde van de week mag genieten van een erg voldaan gevoel ^_^

 • Betreffende de laatste alinea: same here!

 • Je weet dat je ter plaatse ook geld kan afhalen of wisselen en dat dit zelfs soms beter uitkomt? … Ik snap nooit goed waarom mensen met veel geld gaan reizen, lijkt me enkel onnodig risico op verlies of diefstal, of op z’n minst een extra onnodige zorg.

 • … tot blijkt dat uw VISA kaart ginder wordt geweigerd, ingeslikt, gestolen, what not…

  Dan is een mens blij wat cash achter de hand te hebben.

 • ik stond de volgende morgen op zonder stem. Creepy :D. Iets te veel meegebruld met momenten denk ik 😀

 • nooit problemen mee gehad.
  en dan nog, euros meenemen en ter plaatse wisselen indien nodig, komt beter uit meestal.

 • Ach, ben je tenminste op je gemak. Hij zal ze wel niet kwijtspelen in ’t vliegtuig zeker :).

Commentaar is gesloten