Netsensei

Much Ado About Nothing

Blog day

Hm. Blog Day. Ik maak er hier al enkele weken reclame voor. Dus doe ik uiteraard ook maar een duit in het zakje. Eens zien, vijf blogs die ik de moeite waard vind om te promoten. ’t Zijn blogs die ik in mijn feedreader heb zitten en die ik eigenlijk wat meer zou willen lezen. Jammer genoeg kom ik er niet echt toe.

  • Lifehacker. Alles om in het leven vooruit te geraken. Regelmatig zitten er wel goede tips in. Het is vooral kwestie om ze zelf te gebruiken in je eigen leven.
  • ExtraLife. Deze mens bezit een goed gevoel voor humor en weet dat te combineren in comics, podcasts en heel wat meer. Check vooral zijn serie ‘nerds’ uit in zijn Flickr accountje!
  • Boudist. Als je into concertfotografie bent, dan is de blog van Daniel Boud alias Boudist best wel een goeie stek om eens te bezoeken.
  • Wulffmorgenthaler. Duistere humor. Ik volg ze nu al een goeie 3 jaar. Ik vind het fantastisch hoe ze er op blijven komen om quasi dagelijks zo’n schitterende cartoons te maken. My kinda humor eigenlijk.
  • Make leerde ik onlangs kennen via GeekTechnique. Ik vind het fantastisch wat mensen hier allemaal presenteren. Je moet wel wat durven om er zelf de ideeën in de praktijk te brengen, maar het loont wel als je ziet wat de resultaten zijn.

Dat zijn ze zo’n beetje. Nogal geeky blogs, ik weet het, noblesse oblige! Zo. Dat was zo’n beetje mijn blog day. Of toch de vijf blogs die ik al volgde en eigenlijk nog wat meer zou willen volgen, dan dat ik al deed. Nu jullie!