Netsensei

Much Ado About Nothing

Cartoonesk

Gisteren was er de uitreiking van de CJP jongerenprijs, categorie cartoons, in de Mekanik. Aangezien vriend-kameraad Karel meedeed en in de shortlist van 15 laureaten was beland, mochten we daar binnenstuiken en de prijsuitreiking van dichtbij meemaken. De concurrentie was bikkelhard kan ik u zeggen. Hij heeft het niet gehaald, maar zijn [tag]cartoons[/tag] krijgen wel een plaatsje op het internationaal [tag]cartoonfestival[/tag] van Knokke-Heist. Wat ook niet niks is.

Sinds jaar en dag ben ik fan van zijn werkjes. Bijtende absurde humor die best wel een vermelding waard is. Ik denk niet dat hij er iets tegen zou hebben dat ik in het kader van meedogenloze [tag]propaganda[/tag] en indoctrinatie schaamteloze promotie een cartoon van hem hier publiceer. Mijn keuze uit het ruime aanbod is geheel en al arbitrair in deze.

Cartoon copyright Karel Lambert

Overigens moet ik zeggen dat de “gezonde hapjes” en de stukken [tag]komkommer[/tag] van gisteravond mij nog altijd zwaar op de maag liggen.